Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

κειμενο του γιωργου παρασκευα στον φιλαθλο

Θα αποκαλυψω ενα μυστικο, αλλα μην το πειτε πουθενα,διοτι εχω την παγκοσμια πνευματικα δικαιωματα,την παγκοσμια αποκλειστικοτητα:

ΟΙ μπουκ, με πρωτοκεφαλης την Εταιρεια Στοιχηματων, εχουν στησει εδω και πολυ καιρο μια υπερεσια που κανονιζει στησιματα διεθνως.

Η υπηρεσια αυτη χρηματοδοτειτε με προσφορες των μπουκ,αναλογα με τον τζιρο που εχουν.Υπαρχουν δυο Αεροπλανα τυπου Cessna, δυο άκατοι και μιση ντουζινα γαιδαροι στην περιοχη της Ανδαλουσιας.

Θα σας πς το δρομολογιο των πρακτορων της υπηρεσιας το προπερασμενο Σαββατοκυριακο, για να καταλαβετε με ποιους εχουμε να κανουμε.Ειχαν αφησει την παρασκευη να τρεξει κανονικα.Δεν τουσ νοιαζει και Πολυ η Παρασκευη.Εξαλλου, τη συγκεκριμενη ημερα συνεδριαζουν για καταστρωση σχεδιων και μοιραζονται η η δουλειες.

Ειχαν αρχισει απο Γερμανια, οπως παντα.Σειρα για στησιμο ειχαν η Μαιντζ και η Λεβερκουζεν.Δεν ασχοληθηκαν πολυ με την Ντορμουντ.Οταν το ματσακι''παιζετε'' το αφηνουν να τρεξει. Δεν ενδιαφερθηκαν πολυ για την Αγγλια, διοτιτο παρακαναν τελευταια,αλλα ειχαν στειλει εναν σερτη,το μεγφαλυτερο λαμογιο της υπηρεσιας, για να στησει τη Λιβινγκστον στη Σκοτια.Δυο απο την πορεια που ειχε στησει Λεβερκουζεν και Μαιντζ πεταχτικαν μεχρι το Βελγιο,οπου εστησαν Γανδη και Στανταρ Λιεγης για την κυριακη.ΟΙ δυο που ειχαν παει στο γηπεδο τησ Ντορμουντ για καλο και για κακο,για να επεμβουν στο ημιχρονο αν κατι δεν πηγαινε κατι στραβα,καβαλησαν το ενα Cessna και πηγαν μεχρι στη Γαλλια οπου χωρισαν.Ο ενας πηγε στο ΛΑΝΣ οπου εστησε την τοπικη ομαδα,ενς ο αλλος πηγε στη Νανσι για να κανει τα δικα του.

Τωρα θα με ρωτησετε: H Μιαλν πως στηθηκε? Καλη ερωτηση αυτη.
Λοιπον, στην υπερεσια υπαρχουν δυο μπαλαντερ που δεν τους ξερει κανενας.Αυτοι καθονται σε καφετεριες και ακουνε τα αποτελεσματα απο τα τραντζιστορακια.Τηλεφωνανε στους διαφορους μπουκ και ρωτανε αν πρεπει να στηθει καμια που δεν ηταν στο προγγραμμα,για να δεσει το γλυκο.Εχουν και τα τυχερα τους,διοτι πληρωνονται υπερωριες για τα εξτρα. Ενας απο αυτουσ,λοιπον ειχε παει στο Μιλανο, μαλιστα με Ολυμπιακη.

Μι λωντας για Μιλανο,εκει ειχαν καταπλευσει την Κυριακη τα ξημερωματα κι αυτοι που ειχε στησει Γανδη και Στανταρ.Κοιμηθηκαν λιγο, εφαγαν προγευμα μαζι και καβαλησαν ο ενας το αεροπλανο και η αλλοι δυο το τρενο και πηγαν στους προορισμους τους.Παρεμπιπτοντως,διμιουργιθηκε και μια παρεξηγηση στο ξενοδοχειο, διοτι τους δωσανε για προγευμα καφε,τυρι και κατι αλλαντικα της πλακας,ενς τα λαμογια επεμεναν σε αυγα και μπεικον,οπως ειναι συνιθισμενοι στην απο τα ξενοδοχεια της Αγγλιας.

Τελος παντων, ο ενας πηγε στη παρμα και αλλοι δυο στη Ρωμη στα γραφεια της Λατσιο. Οι περισοτεροι ομως ειχαν διανυκτερευσει στην Ισπανια.Αρχισαν δουλεια πρωι-πρωι, εχοντας ξενυχτησει σε υποπτο καμπαρε,οπου θυλυπρεπεις τεως ταυρομαχοι χορευουν''πασο ντομπλε και στριγγλιζουν ''ολε-ολε'' με τριανταφυλλα μεσα στα δοντια.Ενας πηγε σε Σεββιλη,καβαλα σε καθαροαιμο γαιδαρο Ανδαλουσιας,αλλοι πηγαν Μπανταχοθ, Σαλανανκα,και Χιχον,ενω αργοτερα ηπιαν ολοι μαζι καφε στην καφετερια του γηπεδου θελτα.Ο ενας μαλιστα ειχε ζητησει ρωσικο τσαι με λεμονι, αλλα τον δειρανε.

Το τι εγινς Τριτη, Τεταρτη και Πεμπτη σε Τσαμπιονς λιγκ και κυπελλο ΟΥΕΦΑ δεν δικαιουμαι να το πω. Δεν εχω παγκοσμια αποκλειστικοτητα,αλλα καποιον θα βρω να στησω κι εγω,για να παρω το copyright των παιχνιδιων της ΟΥΕΦΑ.

Εν το μεταξυ, να ξερετε οτι τα στισηματα δεν δουλεουν παντα για τους μπουκ. Καποτε συμαβαινουν και κατι αναποδα,εξωπραγματικες συγκυριες, καθονται ενα καρο ''Χ'' και τα λαμαγια πανε αδιαβαστα. Γι'αυτες τις περιπτωσεις,ομως, υπαρχει αντασφαλιση. Αν πανω απο 4 στημενες ομαδεσ φερουν ''Χ'' τοτε επιστρεφονται ολα τα λεφτα στην υπερεσια,μαζι με ζημιες για ψυχικη οδυνη.Βασικος ορος του συμβολαιου ειναι αυτος.Οχι παιζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: